Erasmus Personenschade

Bij Erasmus Personenschade werken ervaren en gekwalificeerde letselschade-experts. Zij beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om voor u het beste resultaat te behalen.

Hoe werkt het?

  • Specialisten

Een team van experts staat voor u klaar

Bij Erasmus Personenschade werken ervaren en gekwalificeerde letselschade-experts. Zij beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om voor u het beste resultaat te behalen. Dat is hard nodig, want verzekeraars betalen niet graag uit. Er wordt over letselschade stevig onderhandeld. Alleen goed gefundeerde claims worden gehonoreerd. Daarom bent u bij Erasmus Personenschade aan het goede adres.

Onze experts worden elke dag ondersteund door de toegewijde mensen van ons secretariaat. Daarnaast hebben ze de beschikking over superspecialisten die kunnen worden ingezet als dat nodig is, zoals artsen, arbeidsdeskundigen, advocaten en rekenkundigen. Dankzij dit team van experts kunt u de strijd van de tegenpartij winnen en de schadevergoeding ontvangen waar u recht op heeft.

  • Hulp

Onze hulp is gratis

U verdient de beste juridische hulp die er is. Wij verlenen u die hulp heel graag. Onze kosten kunnen wij verhalen op de veroorzaker van de schade, dus daar heeft u geen omkijken naar.

Pas als blijkt dat er een juridische procedure nodig is om een resultaat te kunnen behalen, is er een kostenrisico. Dat bespreken we vooraf met u. U komt zo nooit voor verrassingen te staan.

Erasmus Personenschade

13

Mankracht

Wij bestaan uit 13 specialisten die u te help staan bij uw schadeclaim.

8

Jaar ervaring

Al onze letselschade specialisten zijn gediplomeerd en vol van ervaring.

8380

Succesvolle zaken

Wij hebben al meer dan 8K+ zaken met succes afgerond.

Uw betrouwbare letselschadebureau in uw regio