Home Alternatief2021-02-06T17:11:45+01:00

Online Marketing Consulting

Online marketing to secure customer retention, leads, and sales. We focus on the bigger picture.

client 1

Our online revenue has increased by more than 160% in 6 months.

Phyllis Alexander

Founder & CEO of Abstract

As Seen On
client 3

“Aenean mollis enim neque, et cursus tortor cursus vel.”

client 2

“Aenean mollis enim neque, et cursus tortor cursus vel.”

client 6

“Aenean mollis enim neque, et cursus tortor cursus vel.”

client 4

“Aenean mollis enim neque, et cursus tortor cursus vel.”

client 5

“Aenean mollis enim neque, et cursus tortor cursus vel.”

We’ve Reimagined Online Marketing and PR

Business Growth

Curabitur ac leo nunc. Vestibulum et mauris vel ante finibus maximus nec ut leo. Integer consectetur.

Investors In People

Curabitur ac leo nunc. Vestibulum et mauris vel ante finibus maximus nec ut leo. Integer consectetur.

Social Media Analysis

Curabitur ac leo nunc. Vestibulum et mauris vel ante finibus maximus nec ut leo. Integer consectetur.

Looking for more services?

First Step to Better Business Results

Quisque aliquet, libero consequat elementum convallis, erat risus imperdiet purus, in pellentesque sem neque eget.

client 4

“The team at Avada Marketing Consultant is fabulous. They helped us unlock our potential online and offline. We have experienced year on year growth due to their progressive approach.”

Dan Anderson

Hemisferio’s CEO

Drive More Leads and Sales

Grow Your Online Business Strategically, and Improve Customer Retention.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor placerat luctus. Nullam sit amet ante sed orci convallis gravida et at massa.”

Sandra Casey

Marketing Consultant Expert

Kate Schadler Client
Andreas Casey Client

“Curabitur sit amet condimentum tellus. Integer suscipit turpis vestibulum augue varius, id lacinia augue aliquam.”

Anastasia Riza

Marketing Consultant Expert

Trusted by leading organisations

Improve Customer Retention and Sales.

Nullam suscipit eu lacus quis tristique. Vivamus dapibus ultricies nulla eget efficitur rhoncus odio sit amet ante luctus faucibus. Praesent sollicitudin purus. Nam fringilla est in velit.

Strategic Marketing Workshop & Plan

Starting at

$4950

 • Quick wins to increase customer acquisition, lead an sales
 • We wont ask you to spend more
 • We drive more traffic, customers and sales to your business
 • We provide real, practical marketing advice
 • We report to you on a monthly basis what we have done
 • Watch as your business grows and expands from all the new leads
 • Processes are time-tested and field proven

We’ll be in touch soon!

What problem are you trying to solve?

Wat is een SVI?2021-02-14T14:54:01+01:00

Een schadeverzekering inzittenden (SVI) dekt de schade van de bestuurder en de passagiers als gevolg van een ongeval. Wanneer u bijvoorbeeld een auto-ongeluk is overkomen waaraan u zelf schuldig bent kunt u in de meeste gevallen uw letselschade op niemand verhalen. U moet dus zelf uw eigen onkosten vergoeden.

Heeft u een schadeverzekering inzittenden (SVI) afgesloten, dan kunt u deze verzekering aansprakelijk stellen voor uw geleden schade. Let wel op: Een schadeverzekering inzittenden (SVI) is iets geheel anders dan een OIV-verzekering. Deze laatste vergoedt niet uw schade! Een schadeverzekering inzittenden (SVI) doet dat wel!

Heeft u een aanrijding gehad en hierdoor letselschade opgelopen? Laat een letselschade specialist contact met u opnemen en ontvang gratis advies.

Wanneer is er sprake van letselschade?2021-02-14T14:53:37+01:00

U kunt spreken van letselschade als u door iemand anders een letsel, kwetsuur, blessure of verwonding hebt opgelopen en hier hinder van ondervindt. Als iemand anders aansprakelijk is voor uw schade, dan kunt u een schadevergoeding claimen. Letselschade is schade die voortgekomen is uit een letsel.

Aanrijdinggehad.nl richt zich op letselschade als gevolg van een verkeersongeval. Bent u letselschade opgelopen als gevolg van een verkeersongeval? De kans dat u recht heeft op een schadevergoeding is aanwezig. Laat u gratis adviseren door een letselschade specialist contact met u op te nemen.

Hoe weet u of iemand aansprakelijk is voor uw letselschade?2021-02-14T14:48:46+01:00

Aansprakelijkheid wordt in Nederland bepaald aan de hand van het Nederlandse Recht. Dit systeem van regels bepaalt wat je wel en niet mag doen.

Wil je weten wie er aansprakelijk is voor jouw letselschade? Laat een letselschade specialist contact met u opnemen, zij kennen de regels goed en kunnen u meestal bij een eerste telefonische contact al aangeven of de wederpartij aansprakelijk is voor uw schade.

Wanneer is er recht op een schadevergoeding?2021-02-14T14:49:33+01:00

Wanneer je het slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval en een ander hier aansprakelijk voor is alsmede voor de schade dan bestaat er recht op schadevergoeding.

Wil je weten of je recht hebt op een schadevergoeding? Laat een letselschade specialist contact opnemen. Het advies wat je krijgt is geheel vrijblijvend.

Wat is een kettingbotsing?2021-02-14T14:50:08+01:00

Onder een kettingbotsing verstaan we een aanrijding waarbij tenminste 3 auto’s achter op elkaar botsen. Een aanrijding van achteren met 2 voertuigen noemen we een kop-staartbotsing.

Aangezien er meerdere partijen betrokken zijn bij een kettingbotsing, is het vaak lastig te bepalen wie welke schade moet vergoeden. Ben je betrokken geweest bij een kettingbotsing en is er sprake van letselschade?  Laat een letselschade specialist contact opnemen en je adviseren om te kijken wie de schade kan vergoeden.

Wat is een kop-staartbotsing?2021-02-14T14:51:04+01:00

Een kop-staartbotsing is één van de meest voorkomende vormen van een auto-ongeluk. Degene die u van achter heeft aangereden, is doorgaans verantwoordelijk voor de gevolgen van het ongeval.

Bent u letselschade opgelopen door een kop-staartbotsing en wilt u weten of recht heeft op een schadevergoeding? Laat een letselschade specialist gratis voor u uitzoeken.

Wat is een eenzijdig ongeval?2021-02-14T14:51:35+01:00

Wanneer er bij een ongeval maar één verkeersdeelnemer betrokken is, spreken we van een eenzijdig ongeval. Men kan bijvoorbeeld de macht over het stuur verliezen en tegen een boom rijden, of per ongeluk met de auto een lantaarnpaal raken of in het water terechtkomen.

Bent u zelf betrokken geweest bij een eenzijdig ongeval en bent u hierbij gewond geraakt? Schakel een letselschade specialist in bij het claimen van uw letselschade. Indien u een aanvullende SVI verzekering (Schadeverzekering Voor Inzittenden) hebt afgesloten kan de letselschade geclaimd worden. Mensen die als passagier betrokken zijn geraakt bij een eenzijdig ongeval en hierbij verwondingen hebben opgelopen, kunnen kosteloos worden bijgestaan.

Wat is immateriële letselschade?2021-02-14T14:52:11+01:00

Het is een vergoeding voor de geleden en de nog te lijden smart. Smartengeld is dus een symbolisch bedrag dat u voor de psychische en lichamelijke gevolgen van het verkeersongeval vraagt. Voorbeelden van smartengeld zijn een tegemoetkoming voor: ergernis, angst, pijn, gemis aan levensvreugde en lichamelijk letsel. Vaak is het niet eenvoudig om gevoelens van angst en lichamelijk letsel te verwoorden in een geldbedrag.

Bent u immateriële letselschade opgelopen als gevolg van een verkeersongeval? Laat een letselschade specialist contact met u opnemen om te beoordelen hoeveel smartengeld u kunt claimen.

Wat is materiële letselschade?2021-02-14T14:52:34+01:00

Materiële letselschade is de schade waar financiële schade tegenover staat. Denk aan kosten die u maakt, bijvoorbeeld kosten van een woningaanpassing, huishoudelijke hulp of niet vergoede ziektekosten. Naast kosten kan als u uitvalt voor uw werk ook derving van inkomen of carrièreverlies als financiële schade worden gezien. Materiële schade komt op allerlei manieren voor. enkele voorbeelden:

 • Inkomensverlies
 • Pensioenschade
 • Kosten van huishoudelijke hulp
 • Ziektekosten (ziekenhuiskosten, kosten fysiotherapeut, kosten hulpmiddelen)
 • Kosten woningaanpassing
 • Extra reiskosten
 • Stijgende verzekeringspremie
 • Telefoonkosten
 • Juridische hulp

Ondanks dat materiële schade vrij concreet lijkt, is het vaststellen van de hoogte ervan vaak lastig.

Bent u materiële letselschade opgelopen als gevolg van een verkeersongeval? Laat een letselschade specialist contact met u opnemen om u een compleet beeld te geven van de schade en de mogelijkheid tot het vergoeden van de materiële letselschade.

 

Empowering Marketers With Valuable Resources

Let’s Supercharge Your Online Growth

Ga naar de bovenkant